Total: 0,00 kr.

Forsiden

 

Reparation, salg, service og montage af alle former for køleløsninger, varmepumper, specialopgaver m.v.

Grandt’s Køleteknik ønsker at være din foretrukne leverandør af køleløsninger. Vi tilbyder vores ekspertise indenfor bl.a.: Aircondition, varmepumper, klimaanlæg, køle- og fryserum. Alt arbejde udføres af uddannet, køletekniker som løbende videreuddannes.

Vi er sagkyndigt ISO 9001:2015 certificerede, og har gyldighedsområde på alle typer anlæg med ubegrænset fyldning, uanset arten af kølemiddel, samt F-Gas autorisation - så du er sikret at kvaliteten altid er i top. Hos os er du også sikret mod fejl og uforudsete hændelser, da vi naturligvis har alle relevante forsikringer som dækker vores arbejde.

Hvad enten du ønsker at købe produkter fra vores webshop, har brug for vejledning, eller ønsker service på dine eksisterende løsninger er du altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtigende tilbud – Her ser vi den seriøse rådgivning som værende ligeså vigtig som vores attraktive priser.

Døgnvagt 365 dage om året – Ring 70 400 800

Vi står til rådighed 24 timer i døgnet, for at sikre dig og dine køle- og fryseanlæg på bedst mulig vis. Som medlem af Autoriserede Køle- & Varmepumpefirmaers Brancheforening står vi indenfor kvaliteten af vores arbejde – Hos Grandt’s Køleteknik er kunden altid i centrum, og vi leverer som en selvfølge til aftalt tid og pris.

Vi sidder klar ved telefonerne, så kontakt os i dag og se hvor nemt det kan være at få kompetente køletekniske løsninger.

Hold dig opdateret via vores nyhedsbrev