Total: 0,00 kr.

Firmaprofil

Vi skaber de rigtige løsninger til dine kølerelaterede behov

Hos Grandt’s Køleteknik sætter vi pris på tilfredse kunder - uanset om vi leverer til private, virksomheder eller offentlige institutioner er fokus på kunden, og det gode håndværk.

I samarbejde med kunden skræddersyer vi løsninger, der garanterer grundig vejledning og konkurrencedygtige priser. Vi leverer de rigtige køleløsninger ved at:

  • Skabe individuelle løsninger, til individuelle kunder – Kundens behov er altid i fokus.
  • Være tilgængelige når du har brug for os, 24 timer i døgnet, 365 dage om året.
  • Fortløbende udbygge vores ekspertise, både rent teknisk men også med hensyn til miljø, lovgivning m.v.

Desuden er vi sagkyndigt ISO 9001:2015 certificerede, medlem af Autoriserede Køle- & Varmepumpefirmaers Brancheforening, Kølebranchens miljøordning, Varmepumpe ordningen samt Dansk Køleforening.

Den grønne smiley viser, at virksomheden ikke har noget udestående med Arbejdstilsynet, og er dermed et signal til omverdenen om, at virksomheden har orden på sit arbejdsmiljø.

 

Om Grandt’s Køleteknik.

Jeg stiftede Grandt’s Køleteknik i 2007, efter jeg færdiggjorte min svendeprøve. Siden da har vi opbygget en solid kreds af tilfredse kunder. Vi er garant for kvalitet, både i de produkter vi tilbyder, samt vores arbejde. Mød os på Facebook eller kontakt os på tlf. 70 400 800 hvor vi sidder klar til at servicere dig eller din virksomhed.

Med venlig hilsen
 

Palle Grandt
Indehaver

Hold dig opdateret via vores nyhedsbrev